La Sociedad del Amor de Dios Suomi uy

Yhteistyöpappeja etsitään

Sääntökuntamme La Sociedad del Amor de Dios Suomi uy etsii   y h t e i s t y ö p a p p e j a .

Mikä se sellainen on?

Kyse on samasta tavasta, joka meillä on katolisessa maailmassa, eli toimimme yhdessä sellaisten teologien kanssa, jotka ovat toisen kirkon jäseniä (tai sekä toisen kirkon että meidän kirkkomme jäseniä; me hyväksymme kaksoisjäsenyydet), ja hyväksyvät oppimme ja opettavat kanssamme samansuuntaisesti. Me hyväksymme kaikki tiet Rakastavan Jumalan luokse, jos vain voidaan sanoa, että muitakin teitä on. Totuus on kuitenkin yksin Jumalan.

Käytännössä yhteistyöpappeus tarkoittaa tapaamisia, keskusteluja, yhteisiä tilaisuuksia ja molemminpuolista kutsumista toisten tilaisuuksiin ekumeenisessa hengessä jne. Erityinen etu tästä lankeaa seurakuntalaisille, jotka saavat yhden sijasta kaksi viiteryhmää, ja yhteistyön laajentuessa vaihtoehtojen kirjo on loputon. Samalla tieto Jumalan Rakkaudesta kulkee eteenpäin, näin uskomme.

Meidän pukukoodimme reformoidun maan yhteistyöpapille on musta papinpaita hopeareunuksin, tai jos pappi työskentelee vain meillä, niin musta papinpaita kultaisin reunuksin. Asun käyttäminen ei ole välttämätöntä, mutta toivottavaa. Tilanteen salliessa korvaamme myös yhteistyöpapin työkuluja, mutta tätä kirjoitettaessa rahaa ei vielä ole.

Lisätietoja piispalta, ricardo@dios.fi .

Siunaten

Padre Ricardo